Schoonmaakrooster eerste helft veld

Vorig seizoen hebben we voor het eerst met de teams schoongemaakt. Voor aankomend seizoen gaan we dit weer op dezelfde manier doen. Voor het eerste deel veld komen alle teams een keer aan de beurt.

Hieronder nog even een korte samenvatting over wie, wanneer en wat.

Wie moeten er schoonmaken?

Alle teams vanaf de A-aspiranten en KombiFit. Wie er uiteindelijk schoonmaakt mag in het team zelf worden bepaald. Ons advies is wel: vele handen maken licht werk.

Wanneer moeten we schoonmaken?

Graag doordeweeks in de week dat je team op de planning staat. Maar je kunt zelf kiezen of dit een vrije avond is, of voor of na een training.

In de week van…Welk team?
29 aug t/m 2 sept 1
5 sept t/m 9 sept 2
12 sept t/m 16 sept zaterdag 3/4
26 sept t/m 30 sept A1/A2
10 okt t/m 14 okt zondag 3/4
17 okt t/m 21 okt Kombifit

Wat moeten we schoonmaken?

De kantine, wc en de kleedkamers. Er ligt een schoonmaaklijst waarop de exacte taken staan (achter de bar, in één van de bakjes aan de wand met klok). Verdeel onderling de taken en vink een taak af wanneer het gedaan is. Is alles afgevinkt dan is als het goed is alles weer schoon! Maar zie je nog iets wat vies is, dan mag je dat natuurlijk ook altijd schoonmaken.

Hoe worden we beloond?

Uiteraard met een schone kantine 😉 Maar daarnaast mogen alle schoonmakers na het schoonmaken een drankje doen. Dit rondje mag je op een bon zetten genaamd “Schoonmaak”. Proost!