Assortiment kantine

Het assortiment van de kantine staat nu op onze website. Hier kan je altijd het actuele aanbod vinden. Zo kunnen onze leden, maar ook de tegenstander, in de kantine via een QR-code makkelijk zien wat er allemaal te bestellen is. Dit moet er voor zorgen dat een bestelling doen makkelijker en sneller gaat.

Op dit moment hebben we geen tapbier, maar flesjes. VAK-H heeft hier zelfs een speciale meter voor gemaakt. Ook bij de frisdrank is er een verandering. We serveren alle frisdrank in blik. Het keukenassortiment is op dit moment nog beperkt, maar dit wordt nog uitgebreid. Je kan nu wel alvast een heerlijke tosti bestellen, bijvoorbeeld de Vlamtosti!

Als laatste de opmerking dat je alleen met pin kan betalen.
Verwacht je meerdere keren op een dag gebruik te maken van het assortiment, help je de vereniging om te poffen en vervolgens aan het eind van de dag eenmaal het totaal bedrag te pinnen. Dit scheelt ons namelijk transactiekosten.