Bardienst 1e veldhelft

Het seizoen staat op het punt te beginnen. Dit betekent dat er bij de thuiswedstrijden weer kantinediensten gedraaid moeten worden. Net als afgelopen seizoen kunnen jullie jezelf inschrijven voor een kantinedienst. Dit kan via onderstaande link. Mochten niet alle plekken gevuld zijn voor zondag 3 september, dan zullen wij alsnog kantinediensten moeten indelen. Dit kan betekenen dat je wordt ingedeeld op een dag en/of tijdstip dat wellicht niet goed uitkomt. Als je bent ingedeeld op een dag of tijdstip die niet uit komt, dien je ZELF vervanging te regelen. 

Wil je wel een kantinedienst draaien, maar op een ander moment dan bijvoorbeeld het team van jouw kind, of eigen team is ingepland. Dat mag natuurlijk ook. Je kan jezelf op elke nodige kantinedienst inschrijven. Vind je het leuk om een kantinedienst te draaien en wil je meer dan 1x een dienst draaien, je mag je altijd voor meerdere diensten inschrijven! 

In de kantine boven de kassa hangen de instructies voor zowel het opstarten als afsluiten van de kantine. Als je de eerste bardienst van de dag hebt, kun je de sleutel in het sleutelkastje vinden. De code hiervan kun je bij Nicky of Mascha opvragen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Bardiensten najaar 2023 – Google Spreadsheets