Bardiensten tweede veldhelft

Het veldseizoen is weer begonnen. Dit betekent dat er bij de thuiswedstrijden weer kantinediensten gedraaid moeten worden. Net als vorige keer kunnen jullie jezelf inschrijven voor een kantinedienst. Dit kan via de inschrijflijst die je via DEZE LINK kunt openen.

Mochten niet alle plekken ingevuld zijn voor vrijdag 29 april, dan zullen wij alsnog kantinediensten moeten indelen. Dit kan betekenen dat je wordt ingedeeld op een dag en/of tijdstip dat wellicht niet goed uitkomt. Als je later bent ingedeeld op een dag of tijdstip die niet uit komt, dien je ZELF vervanging te regelen.

Wil je wel een kantinedienst draaien maar op een ander moment dan dat bijvoorbeeld het team van jouw kind, of eigen team is ingepland. Dat mag natuurlijk ook. Je kan jezelf op elke nodige kantinedienst inschrijven.

In de kantine boven de kassa hangen de instructies voor zowel het opstarten als het afsluiten van de kantine. Als je de eerste bardienst van de dag hebt, kun je de sleutel in het sleutelkastje vinden. De code hiervan kun je bij Thijs of Sabine opvragen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!