Bert Koopman cup 2018

Zaterdag 1 september wordt de Bert Koopman Cup 2018 gespeeld. Inmiddels is de poule-indeling en het programma bekend. Ook de scheidsrechters zijn ingedeeld en staan bij de wedstrijden aangegeven. Dit jaar kunnen we met trots zeggen dat we maar liefst 8 verschillende scheidsrechters bereid hebben gevonden om de wedstrijden in goede banen te leiden, waarvan zelfs 6 van buiten Helios!

We verwachten uiteraard dat de teams ruim voor het begin van hun eerste wedstrijd aanwezig zijn om de dag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Om 10:45 uur starten de eerste wedstrijden. De kantine en kleedkamers zijn open vanaf 9:45 uur.

Na afloop is het wederom mogelijk om aansluitend saté te blijven eten voor een bijdrage van 7,50 euro per persoon. Het is nodig om je vooraf hiervoor op te geven. Dat kun je doen door het onderstaande formulier in te vullen.

Indien je nog vragen of opmerkingen hebt, dan horen wij dat graag.

Wij rekenen op een mooie en sportieve dag!