De QR-code van KV Helios voor online verkoop

Zaterdag 18 september gaat de verkoop van loten voor de Grote Club Actie van start.

Inmiddels hebben alle jeugdleden hun persoonlijke verkoopboekje uitgedeeld gekregen of zij krijgen dat zeer binnenkort. Loten kunnen zo op de vertrouwde manier verkocht worden. Ook dit jaar kan er ook weer online verkocht worden. Daartoe hebben jeugdleden ook een persoonlijke QR-code op het verkoopboekje gekregen. Het is net wat leuker of handiger gevonden wordt.

Senioren krijgen geen verkoopboekje meer. Jullie kunnen loten verkopen met onderstaande algemene QR-code van de vereniging. Deze heb je altijd bij je! En familie, vrienden, en kennissen kun je ook deze link toesturen: https://clubactie.nl/lot/kv-helios/130441

De penningmeester wil ook dit seizoen weer graag geld beschikbaar stellen voor activiteiten voor de jeugd. Daar gaan we de penningmeester na de financieel moeilijke Corona-periode mee helpen!! En daarmee helpen we direct ook onze groeiende jeugdafdeling!! Jouw inzet in deze is GOUD waard! Juist nu!