Eet je mee? GEEF JE OP!

Aanstaande zaterdag 13 oktober spelen Helios 1 en Helios 2 weer thuis. Na de wedstrijd van het eerste, als er gedronken/gedoucht is, zo vanaf pakweg half zes, kun je weer mee eten.
Intussen komt de B1 (met hun ouders en andere supporters) naar de kantine om hun zeer succesvolle seizoen te vieren. Misschien mogen we deze kanjers zelfs als kampioenen onthalen, als er in Haarlem gewonnen wordt! (hun wedstrijd begint om vier uur.)

Alle reden dus om gezellig langs te komen! Eerst Helios 1 aanmoedigen en dan de B1 feliciteren en jezelf trakteren op heerlijk eten. Voor de B’tjes is er voor €3,00 frites met een snack. Wij smullen mee met de patat, maar eten daar tegen stukjes varkenshaas in een verrukkelijke stroganoffsaus bij. Beetje frisse sla met een lekkere dressing erbij, en we zeuren niet meer! Dit menu kost €5,00.

Wel fijn als je even doorgeeft als je mee smult van de varkenshaas, dan kan daar met inkopen rekening mee worden houden.

Vorig bericht

Extra Klaverjas avond