Even voorstellen: fysiotherapeuten

Beste Helios leden,

Wij zijn twee enthousiaste, sportieve en ambitieuze fysiotherapeuten uit de Praktijk voor Fysio- en Manuele Therapie Henri Schuytstraat te Castricum. In het lopende korfbalseizoen zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met jullie vereniging op het gebied van fysiotherapeutische revalidatie en verzorging.

Als praktijk streven wij naar een efficiënte patiëntgerichte behandeling en profileren wij ons op verschillende specialistische gebieden, onder andere Manueel Therapie, Dry Needling en Kinesiotaping. Ook is er ervaring in het revalideren van (top)sporters aanwezig.

Moniek Markering, fysiotherapeut in onze praktijk, verzorgt wekelijks een spreekuur bij KV Helios voorafgaand aan de training van het selectieteam op de donderdagavond. Moniek heeft in 2007 deOLYMPUS DIGITAL CAMERA Academie voor Lichamelijke Opvoeding afgerond, waarna zij in 2008 begon aan de opleiding Fysiotherapie. In juni 2011 studeerde zij succesvol af. Zij heeft in 2012 aan de Hogeschool Leiden de cursus fysiotherapie bij oncologie gedaan en in 2012 heeft zij de cursus fysiotherapie bij hartfalen met succes afgerond. Ook heeft zij de cursus medical taping gedaan.

 

Anne Visser, ook een fysiotherapeut in onze praktijk, heeft in eerdere werksetting veel ervaring op kunnen doen op topsportvlak. In 2011 is Anne afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Buiten haar werk in de praktijk begeleid ze diverse sportteams op zowel nationaal als internationaal niveau. Momenteel is zij verbonden aan de Nevobo (Nederlandse Volleybalbond) als fysiotherapeut van Jeugd en Jong Oranje Volleybal. In de afgelopen jaren heeft zij verschillende teams voor deze bond begeleid. Ook is ze werkzaam geweest voor de Nederlandse Basketballbond.Anne

Binnen ons werkgebied spitsen wij ons graag toe op sporters en binnen de Henri Schuytstraat profileren wij ons daarom ook op sportgebied. Meer betekenen voor sportclubs in de omgeving en een kortere lijn voor de sporter naar de fysiotherapeut in Castricum is onze ambitie op de korte termijn. Beiden zijn we fanatiek sporters, in de tennis en voetbalwereld. Daarnaast is er een brede interesse voor verschillende sporten. We werken graag met breedtesporters en wij zijn persoonlijk van mening dat iedere sporter dezelfde topsportbehandeling verdient.

Heb jij een blessure of wil je graag een keer advies van de fysiotherapeut?!
Meld je via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres aan voor het spreekuur of maak een afspraak met één van onze therapeuten!

Met vriendelijke groeten,

Anne Visser en Moniek Markering
Fysiotherapeuten
Praktijk voor Fysio- en Manuele Therapie Henri Schuytstraat
Tel: 0251-650447 E-mail: avisser@henrischuytstraat.nl