Helios eindelijk kunstgras!

Na al die jaren en een intensief laatste jaar is de kogel dan definitief door de kerk. We krijgen binnen afzienbare tijd een kunstgrasveld. We zijn officieel losgekoppeld van de verdere ontwikkeling van het zwembad door het besluit van de gemeenteraad van donderdag 9 december. Het veld zal gerealiseerd worden op ons huidige veld waarbij we ook nog een strook gras behouden. Dit is mooi nieuws en we zijn dan ook echt blij dat het gerealiseerd wordt voor het 60-jarig bestaan van Helios in augustus 2022.

We zitten als vereniging nu nog volop in de onderhandelingsfase en de uitvoering van het kunstgrasveld. Hoe dit er exact uit komt te zien en wat het tijdpad van aanleggen zal zijn, zal snel vorm gaan krijgen.
De projectgroep voor de verbouwing heeft een aannemer gevonden en deze ontwikkeling zal parallel lopen aan de aanleg van het kunstgrasveld. Kortom er komen grote veranderingen aan wat betreft de accommodatie. Als bestuur hopen we dat deze ontwikkelingen bijdragen aan een mooie toekomst voor de vereniging!

Namens het bestuur,

Frank Brakenhoff