Narcissen en blauwe druifjes actie 2024!

Beste Heliossers,

Na wederom het succes van vorig jaar houden we opnieuw een narcissenactie. We hebben dit jaar weer Tete a Tete bloembollen ingekocht, maar ook blauwe druifjes (muscari). De blauwe druifjes zijn in losse potjes te koop. De Tete a Tete narcissen zijn zowel in losse potjes te koop als in een schaal. Deze laatste hoeven dus niet meer geplant te worden en zijn gelijk neer te zetten als decoratie (zie onderaan bericht voor een voorbeeld). Binnen of buiten, haal het voorjaar in huis!

 

De Tete a Tete en blauwe druifjes bloembollen zitten al in een potje en we gaan deze verkopen voor €1,50 per stuk, 4 stuks voor €5,- of een kratje van 25 stuks voor €27,50,-. De schalen met Tete a Tete bloembollen worden verkocht voor 13,- per schaal. Het is de bedoeling dat wij met zijn allen door middel van de online inschrijflijst zoveel mogelijk kopers voor de bloembollen vinden. De bollen worden uitgegeven op de dinsdagavond 26 maart om 18:30 – 19:30 bij de Helios kantine.      

Helpen jullie Helios weer aan een mooie bijdrage voor de vereniging? Met de opbrengst van de actie willen we de verdere inrichting en verbetering van de kantine/club realiseren. Zo willen we graag nieuwe gordijnen voor onze clubruimte om de sfeer te verbeteren. Daarnaast willen we ons terras nog gezelliger maken met een mooie parasol. Last but not least, streven we ernaar een partytent aan te schaffen, speciaal voor evenementen zoals het jeugdkamp!

Let op! Er is een uiterste besteldatum:
– Narcissen losse potjes en kratjes: 21 maart
– Schalen narcissen: 16 maart, daarna op = op
– Blauwe druifjes losse potjes en kratjes: 16 maart, daarna op = op

Dus wees er snel bij, het zou namelijk zonde zijn als je deze leuke actie mist!

Een tip voor de leden:

Stuur de link met het inschrijfformulier door naar je ouders, vriendjes, vriendinnetjes, opa en oma, ooms en tantes, buurvrouw of buurman. Ook op trainingsavonden en de wedstrijddag(en) kan je bloembollen verkopen. Probeer op alle mogelijke manieren er voor te zorgen dat zo veel mogelijk mensen de club helpen aan een mooie bijdrage voor de vereniging!

Hoe werkt het?

  1. Hier staat een link van het online inschrijfformulier met waar mensen bloembollen kunnen bestellen.
  2. Probeer het naar zo veel mogelijk mensen te sturen die ook bloembollen willen kopen!
  3. De organisatie zal de kopers een e-mail sturen met daarin een betaalverzoek.
Ophaalmoment bestelde bloembollen via de lijst:     Dinsdag 26 maart 18:30 – 19:30

Heb je vragen? Je kunt ons altijd aanspreken of een e-mail sturen naar verkoop@kvhelios.nl

Heel veel succes!

Nicky, Jacinta & Suzanne