Narcissenactie

Beste Heliossers,

Na wederom het succes van vorig jaar houden we opnieuw een narcissenactie. We hebben dit jaar weer 1000 potjes met daarin 5 bolletjes ingekocht. De bloembollen (alleen narcissen) zitten al in een potje en we gaan deze verkopen voor €1,50 per stuk, 4 stuks voor €5,- of een kratje van 25 stuks voor €25,-. Het is de bedoeling dat wij met zijn allen door middel van de online inschrijflijst zoveel mogelijk kopers voor de bloembollen vinden. De online inschrijflijst bleek vorig jaar erg goed te werken. Echter kunnen we de bollen nu wel uitgeven op trainingsdagen zonder tijdsloten. Helpen jullie Helios weer aan een mooie bijdrage voor de vereniging?

Een tip voor de leden:

Stuur de link met het bestelformulier door naar je ouders, vriendjes, vriendinnetjes, opa en oma, ooms en tantes, buurvrouw of buurman. Probeer op alle mogelijke manieren er voor te zorgen dat zo veel mogelijk mensen de club helpen aan een mooie bijdrage voor de vereniging!

Hoe werkt het?

1. Hieronder staat een link van het online bestelformulier.
  2. Probeer het naar zo veel mogelijk mensen te sturen die ook bloembollen willen kopen!
  3. De organisatie zal de kopers een e-mail sturen met daarin een betaalverzoek.
Dinsdag 12 april19:15 tot 20:00 uur – OPHALEN narcissen
Donderdag 14 april19:15 tot 20:00 uur – OPHALEN narcissen

Heb je vragen? Je kunt ons altijd aanspreken!

Suzanne en Nadine

Link naar het formulier