Nieuw clubshirt ontworpen door de kledingcommissie

Achter de schermen heeft de kledingcommissie niet stil gezeten het afgelopen jaar. We zijn een samenwerking aangegaan met de nieuwe clubleverancier Clubkledingwinkel.nl, waar we een hele nieuwe kledinglijn voor Helios hebben uitgekozen. De kleding was de afgelopen week ook te passen op de pasdagen die georganiseerd werden in de kantine. Deze kledinglijn staat nu ook online (nog t/m 25 mei in de actie!) in de vernieuwde webshop: KV Helios Clubkledingwinkel

Daarnaast hebben wij als kledingcommissie een nieuw wedstrijdshirt ontworpen. De nieuwe wedstrijdshirts hebben een eigen ontworpen design, waardoor KV Helios niet meer afhankelijk is van de standaard shirts welke iedere 3 jaar in het aanbod van een leverancier veranderen. We zullen komend seizoen met dit nieuwe wedstrijdshirt starten bij het 1e team van Helios, om zo langzaamaan per jaar uit te breiden naar andere teams. 

Wil je nog iets weten over de nieuwe kledinglijn, of heb je een andere vraag? Mailen kan altijd naar kleding@kvhelios.nl.