Nieuw reclamebord Annapurna

We zijn verheugd om weer een nieuw reclamebord aan te kondigen. Anil Sharma, eigenaar van Indiaas en Nepalees Restaurant Annapurna, heeft een 3-jarige sponsorovereenkomst getekend met KV Helios. Welkom bij de club Anil! Het leuke is dat e.e.a. tot stand is gekomen via een tip van Isabel Hierck. Zij werkt namelijk bij Annapurna, samen met 2 andere Heliossers: Meike en Delano.

De Indiase keuken is één van de oudste keukens ter wereld en wordt gekenmerkt door zijn rijke en gevarieerde smaken, schommelend tussen zoet en pittig. Er zijn talloze regionale variaties in de Indiase keuken, maar over het algemeen worden er veel verse kruiden en specerijen gebruikt. Indiase gerechten zijn er ook in talloze vegetarische varianten en zuivelproducten zijn ook zeer geliefd. Populaire Indiase gerechten zijn onder meer curry’s, biryani’s, tandoori-gerechten en verschillende soorten brood. Bij Indiaas en Nepalees Restaurant Annapurna worden de Tandoori specialiteiten (Sizzlers) gegrild in de houtskool kleioven en geserveerd met basmatirijst en groentecurry. Alle andere gerechten worden geserveerd met basmatirijst.

Anil: “Wij hebben een diepgewortelde liefde voor eten. Bovendien is gastvrijheid in onze familie van generatie op generatie doorgegeven. Aanvankelijk ben ik eerst een andere weg ingeslagen, in de IT-wereld. Mijn verlangen om een eigen restaurant te beginnen bleef altijd aanwezig. De herinneringen aan de smaakvolle gerechten die mijn ouders bereidden in hun eigen horecaondernemingen bleven me inspireren. Onze missie: de prachtige smaken en culinaire tradities van de Indiase en Nepalese keuken te introduceren in de regio Castricum. We streven ernaar om een authentieke ervaring te bieden, zodat alle gasten kunnen genieten van de rijkdom aan smaken die onze keukens te bieden hebben. Met Restaurant Annapurna willen we een brug slaan tussen culturen en iedereen laten kennismaken met de kruidige diversiteit en complexiteit van de Indiase en Nepalese gerechten.”

Ga het eens proeven!