Nieuw reclamebord van SigningPartners

Sinds enkele weken hangt het nieuwe reclamebord van SigningPartners langs ons hoofdveld. SigningPartners heeft o.a. de belettering op de boeidelen van ons verduurzaamde clubhuis verzorgd.

Ongeveer 2 jaar geleden zijn we met SigningPartners in contact gekomen. Sindsdien heeft SigningPartners meerdere bestickeringsopdrachten naar volle tevredenheid voor ons uitgevoerd. De zwarte belettering op de gele boeidelen van ons verduurzaamde clubhuis springt daarbij het meest in het oog. Alle toekomstige reclameborden zullen ook door SigningPartners worden gefabriceerd. We zijn uiteraard zeer erkentelijk voor het feit dat onze samenwerking is ‘bezegeld’ met een reclamebord van SigningPartners zelf.

SigningPartners heeft jarenlange ervaring in concept en uitvoering van zichtbare en visuele communicatie! Ben je op zoek naar creatieve reclame op je auto, op de gevel van je bedrijfspand, voor een beurs/evenement of op de werkkleding van je personeel? Denk dan eens aan SigningPartners,, Lijnbaan 21K, 1969NB te Heemskerk.