Programma Reza Repair Schoolkorfbaltoernooi 2022

Het programma voor het Reza Repair Schoolkorfbaltoernooi van 2022 is bekend! Klik snel op onderstaande link om het hele programma te bekijken:

Schoolkorfbaltoernooi-Helios-2022-wedstrijdprogramma.pdf (kvhelios.nl)

De dag ziet er als volgt uit. Voor het wedstrijdschema per poule kun je bovenstaande link openen.

10:00 Opening schoolkorfbaltoernooi
10:10 – 11:45Eerste ronde wedstrijden/ individueel toernooi groep 8
10:10 – 11:45 Clinic groep 3
11:45 – 12:15 Gezamenlijke Pauze
12:15 – 13:00Tweede ronde wedstrijden
13:00 Prijsuitreiking

Pasta buffet Il Gusto 21 mei

Zaterdag 21 mei zal er na de wedstrijden een pasta buffet geserveerd worden door Il Gusto uit Limmen, verschillende soorten pasta’s, ook vegetarische pasta’s. De kosten bedragen 10 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar bedragen 5 euro per kind. Geef je snel op vóór donderdag 19 mei via dit formulier.

Maaltijd 14 mei

Zaterdag 14 mei zal er na de wedstrijden een vegetarisch gerecht geserveerd door Dieuwke, tomatenrisotto met basilicum, brood en een brownie toe. De kosten bedragen 6 euro per persoon. Geef je snel op vóór donderdag 12 mei via dit formulier.

Bardiensten tweede veldhelft

Het veldseizoen is weer begonnen. Dit betekent dat er bij de thuiswedstrijden weer kantinediensten gedraaid moeten worden. Net als vorige keer kunnen jullie jezelf inschrijven voor een kantinedienst. Dit kan via de inschrijflijst die je via DEZE LINK kunt openen.

Mochten niet alle plekken ingevuld zijn voor vrijdag 29 april, dan zullen wij alsnog kantinediensten moeten indelen. Dit kan betekenen dat je wordt ingedeeld op een dag en/of tijdstip dat wellicht niet goed uitkomt. Als je later bent ingedeeld op een dag of tijdstip die niet uit komt, dien je ZELF vervanging te regelen.

Wil je wel een kantinedienst draaien maar op een ander moment dan dat bijvoorbeeld het team van jouw kind, of eigen team is ingepland. Dat mag natuurlijk ook. Je kan jezelf op elke nodige kantinedienst inschrijven.

In de kantine boven de kassa hangen de instructies voor zowel het opstarten als het afsluiten van de kantine. Als je de eerste bardienst van de dag hebt, kun je de sleutel in het sleutelkastje vinden. De code hiervan kun je bij Thijs of Sabine opvragen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Schoonmaakrooster tweede veldhelft

Het schoonmaken tijdens de eerste veld helft is goed opgepakt door alle teams. Om deze reden gaan we het tweede veld helft op dezelfde manier schoonmaken. Alle teams komen nog 1 keer aan de beurt.

Hieronder nog even een korte samenvatting over wie, wanneer en wat.

Wie moeten er schoonmaken?

Alle teams vanaf de B-aspiranten en kombifit. Wie er uiteindelijk schoonmaakt mag in het team zelf worden bepaald.  Ons advies is wel: vele handen maken licht werk.

Wanneer moeten we schoonmaken?

Graag doordeweeks in de week dat je team op de planning staat. Maar je kunt zelf kiezen of dit een vrije avond is, of voor of na een training.

In de week van… Welk team?
2 mei tm 8 meiA1
9 mei tm 15 mei1
16 mei tm 22 meiB1
23 mei tm 29 mei3
6 juni tm 12 juni2
13 juni tm 19 juniKombiFit
20 juni tm 26 juni4

Wat moeten we schoonmaken?

De kantine, wc en de kleedkamers. Er ligt een schoonmaaklijst waarop de exacte taken staan (achter de bar, in één van de bakjes aan de wand met klok). Verdeel onderling de taken en vink een taak af wanneer het gedaan is.

Is alles afgevinkt dan is als het goed is alles weer schoon! Maar zie je nog iets wat vies is, dan mag je dat natuurlijk ook altijd schoonmaken.

Hoe worden we beloond?

Uiteraard met een schone kantine 😉 Maar daarnaast mogen alle schoonmakers na het schoonmaken een drankje doen. Dit rondje mag je op een bon zetten genaamd “Schoonmaak”. Proost!

Reza Repair Schoolkorfbaltoernooi

Het Reza Repair-Schoolkorfbaltoernooi is voor de kinderen uit groep 3 t/m 8 en begint zondag 22 mei om 10:00 uur, op Sportpark Noord End. 

Inschrijven voor het Reza Repair-Schoolkorfbaltoernooi kan door te klikken op deze link. Je wordt dan doorgestuurd naar een digitaal invulformulier.

In het kort:

• Het toernooi is voor de kinderen uit groep 3 t/m 8
• Een team bestaat uit minimaal 4 personen
• Individuele aanmeldingen worden door ons ingedeeld in een team

Meer informatie vind je op de website onder het kopje “toernooien

 

Schoonmaakdag – datum gewijzigd! – 9 april

Nog even en we gaan weer gezellig korfballen op het veld en volop gebruik maken van onze kantine. Voordat het zo ver is willen we nog even wat schoonmaakwerkzaamheden gedaan hebben. Hierbij hopen we weer op de medewerking van onze leden en ouders van jeugdleden om de diverse klussen te klaren. Op zaterdag 9 april starten we om 09:30 uur, uiteraard met koffie en/of thee en stoppen we ongeveer rond 12-12:30 uur. 

Staat er een klusje in de lijst die je wel zou willen doen, geef dit dan even door aan Nadine via nadine.oudejans@kvhelios.nl. Je mag dit natuurlijk ook ter plekke aangeven! We hopen tot zaterdag!

OnderdeelWie
Koelkasten keuken en bar schoonmaken
FrituurpannenPim
Gasstel
Tosti ijzer
Bakplaat
Planken onder bar
Glazen afwassen
Koffiezetapparaat
Binnenkant keukenkastjes/laatjes
Buitenkant en bovenop keukenkastjes / laatjes
Tegels keuken
Kleedkamers / gang incl. tegels
Toiletten kleedkamers incl. tegels.
Prullenbakken controleren
Toiletten hal incl. tegels
Hal vegen/dweilen/stofzuigen mat
Rieten buiten stoelen checken

Verlenging trainers-duo Ton & Rutger

Met trots kunnen wij als TC aan jullie bekend maken dat wij Ton & Rutger wederom bereid hebben gevonden om ook volgend seizoen Helios 1 en 2 te trainen en coachen!

Zowel de selectie als Ton & Rutger hebben zich positief uitgesproken over het huidige seizoen, ondanks de vervelende situatie rondom COVID en het onregelmatige seizoen dat daar het gevolg van was. Dit was voor ons als TC een belangrijke indicator. Wij hebben inmiddels ook met de beide trainers de evaluatiepunten besproken, zodat zij deze waar mogelijk kunnen toepassen.

Narcissenactie

Beste Heliossers,

Na wederom het succes van vorig jaar houden we opnieuw een narcissenactie. We hebben dit jaar weer 1000 potjes met daarin 5 bolletjes ingekocht. De bloembollen (alleen narcissen) zitten al in een potje en we gaan deze verkopen voor €1,50 per stuk, 4 stuks voor €5,- of een kratje van 25 stuks voor €25,-. Het is de bedoeling dat wij met zijn allen door middel van de online inschrijflijst zoveel mogelijk kopers voor de bloembollen vinden. De online inschrijflijst bleek vorig jaar erg goed te werken. Echter kunnen we de bollen nu wel uitgeven op trainingsdagen zonder tijdsloten. Helpen jullie Helios weer aan een mooie bijdrage voor de vereniging?

Een tip voor de leden:

Stuur de link met het bestelformulier door naar je ouders, vriendjes, vriendinnetjes, opa en oma, ooms en tantes, buurvrouw of buurman. Probeer op alle mogelijke manieren er voor te zorgen dat zo veel mogelijk mensen de club helpen aan een mooie bijdrage voor de vereniging!

Hoe werkt het?

  1. Hieronder staat een link van het online bestelformulier.
  2. Probeer het naar zo veel mogelijk mensen te sturen die ook bloembollen willen kopen!
  3. De organisatie zal de kopers een e-mail sturen met daarin een betaalverzoek.
Dinsdag 12 april19:15 tot 20:00 uur – OPHALEN narcissen
Donderdag 14 april19:15 tot 20:00 uur – OPHALEN narcissen

Heb je vragen? Je kunt ons altijd aanspreken!

Suzanne en Nadine

Link naar het formulier