Maaltijd 23 oktober

Na de thuiswedstrijden van 23 oktober maakt Dieuwke weer een maaltijd voor ons klaar! Dit keer maakt zij een herfstige (vegetarische) paddenstoelenrisotto met een dessertgebak met amandel toe! Opgeven kan t/m donderdag. De maaltijd kost 6,50 p.p. Geef je snel op, want er is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar!

Opgeven kan via deze link.

De QR-code van KV Helios voor online verkoop

Zaterdag 18 september gaat de verkoop van loten voor de Grote Club Actie van start.

Inmiddels hebben alle jeugdleden hun persoonlijke verkoopboekje uitgedeeld gekregen of zij krijgen dat zeer binnenkort. Loten kunnen zo op de vertrouwde manier verkocht worden. Ook dit jaar kan er ook weer online verkocht worden. Daartoe hebben jeugdleden ook een persoonlijke QR-code op het verkoopboekje gekregen. Het is net wat leuker of handiger gevonden wordt.

Senioren krijgen geen verkoopboekje meer. Jullie kunnen loten verkopen met onderstaande algemene QR-code van de vereniging. Deze heb je altijd bij je! En familie, vrienden, en kennissen kun je ook deze link toesturen: https://clubactie.nl/lot/kv-helios/130441

De penningmeester wil ook dit seizoen weer graag geld beschikbaar stellen voor activiteiten voor de jeugd. Daar gaan we de penningmeester na de financieel moeilijke Corona-periode mee helpen!! En daarmee helpen we direct ook onze groeiende jeugdafdeling!! Jouw inzet in deze is GOUD waard! Juist nu!

Grote Club Actie 2021

Ook dit jaar doet KV Helios weer mee aan de Grote Club Actie. We doen een beroep op alle leden om zoveel mogelijk loten te verkopen. Een lot kost 3 euro, van ieder verkocht lot vloeit maar liefst 2,40 euro direct in de clubkas! Dat kan aardig oplopen!

De lotenverkoop start dit jaar op zaterdag 18 september 2021. In de periode van 13 tm 18 september worden alle verkoopboekjes beschikbaar gesteld. Er kunnen ook weer loten verkocht worden met gebruikmaking van een QR-code. Hierover volgt nog verdere informatie.

Van ieder verkocht lot krijgen onze jeugdige verkopers tot en met de B1 zelf ook 0,40 cent. Verder maken zij, ongeacht het aantal verkochte loten, middels loting extra kans op een bescheiden prijs. We hopen dat dit voor iedereen een extra stimulans is om zoveel mogelijk loten te verkopen! De uiteindelijke opbrengst komt tenslotte ten goede aan onze club en daarmee ook aan jullie zelf! Juist nu, na de voor Helios financieel moeilijke Corona-periode, is jullie inzet GOUD waard!

Karin, Nadine en Johan

Schoonmaakrooster eerste helft veld

We gaan bij Helios op een andere wijze schoonmaken dan gewend. In een aantal vragen geven we antwoord over de Waarom, Wie, Wanneer en Wat.

Waarom gaan we nu zelf schoonmaken?
Onze schoonmaakster is helaas gestopt en we hebben in de zoektocht naar een vervanger geen nieuwe schoonmaker kunnen vinden. De enige oplossing die er eigenlijk overblijft is de kantine zelf schoonmaken. Dat zal natuurlijk even wennen zijn, nadat we jarenlang de luxe hebben gehad van een schoonmaker. Toch geloven wij dat het kan. Met slechts 3x per jaar, per team is het schoonmaakrooster rond en misschien is schoonmaken niet je grootste hobby, maar als we het samen doen kan het best gezellig zijn!

Wie moeten er schoonmaken?
Alle teams vanaf de B-aspiranten. Wie er uiteindelijk schoonmaakt mag in het team zelf worden bepaald.  Ons advies is wel: vele handen maken licht werk.

Wanneer moeten we schoonmaken?
Graag doordeweeks in de week dat je team op de planning staat. Maar je kunt zelf kiezen of dit een vrije avond is, of voor of na een training.

Eerste helft veld
Speelweekend 16 sep – 12 sepWeek 36Helios 3
Speelweekend 213 sep – 19 sepWeek 37Helios 2
Speelweekend 320 sep – 26 sepWeek 38Helios 4
Speelweekend 427 sep – 3 oktWeek 39Helios 1
Speelweekend 54 okt – 10 oktWeek 40Helios A1
Speelweekend 611 okt – 17 oktWeek 41Helios B1
Speelweekend 718 okt – 24 oktWeek 42Helios 2
Speelweekend 825 okt – 31 oktWeek 43Helios 1
Inhaalweekend1 nov – 7 novWeek 44Helios 3


Wat moeten we schoonmaken?
De kantine, wc en de kleedkamers. Er ligt een schoonmaaklijst waarop de exacte taken staan (achter de bar, in één van de bakjes aan de wand met klok). Verdeel onderling de taken en vink een taak af wanneer het gedaan is. Is alles afgevinkt dan is als het goed is alles weer schoon! Maar zie je nog iets wat vies is, dan mag je dat natuurlijk ook altijd schoonmaken.

Hoe worden we beloond?
Uiteraard met een schone kantine 😉 Maar daarnaast mogen alle schoonmakers na het schoonmaken een drankje doen. Dit rondje mag je op een bon zetten genaamd “Schoonmaak”Proost!

Maar…. Ik heb nog vragen. Bij wie kan ik terecht voor vragen?
Bij Thijs. Via thijs.vanherpen@kvhelios.nl

Bardiensten eerste veldhelft

Het seizoen is weer begonnen. Dit betekent dat er ook dit jaar weer kantinediensten gedraaid moeten worden. Dit jaar kunnen jullie jezelf inschrijven voor een kantinedienst. Dit kan via de inschrijflijst die je via DEZE LINK kunt openen.

Mochten niet alle plekken worden ingevuld voor vrijdag 3 september, dan zullen wij alsnog kantinediensten moeten indelen. Dit kan betekenen dat je wordt ingedeeld op een dag en/of tijdstip dat wellicht niet goed uitkomt. Als je later bent ingedeeld op een dag of tijdstip die niet uit komt, dien je ZELF vervanging te regelen.

Wil je wel een kantinedienst draaien maar op een ander moment dan dat bijvoorbeeld het team van jouw kind, of eigen team is ingepland. Dat mag natuurlijk ook. Je kan jezelf op elke nodige kantinedienst inschrijven.

In de kantine boven de kassa hangen de instructies voor zowel het opstarten als het afsluiten van de kantine. Als je de eerste bardienst van de dag hebt, kun je de sleutel van te voren (in overleg) afhalen bij Nel.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Pupil van de week!

Lieve Helios-pupillen,

Vanaf de eerste thuiswedstrijd van Helios 1 willen we graag jullie in tweetallen (met jullie vader, moeder, broertje, zusje, opa of oma) uitnodigen om als “pupil van de week” bij deze thuiswedstrijden als VIP-gast aanwezig te kunnen zijn! Natuurlijk overleggen we met jullie ouders of dit ook uit komt. Maureen of jullie eigen trainer zal jullie uitleggen wat hier zo leuk aan is en wanneer je hiervoor aan de beurt/geloot bent.

Wij hebben er zin in!

Groeten, Maureen en Joyce