Tête á Tête bloembollen actie!

online inschrijfformulier

Beste Heliossers,

Na het succes in het verleden houden we opnieuw een narcissenactie. We hebben dit jaar 1000 potjes met daarin 5 bolletjes ingekocht. De bloembollen (alleen narcissen) zitten al in een potje en we gaan deze verkopen voor €1,50 per stuk, 4 stuks voor €5,- of een kratje van 25 stuks voor €25,-. Het is de bedoeling dat wij met zijn allen door middel van de online inschrijflijst zoveel mogelijk kopers voor de bloembollen vinden. De inschrijflijsten kunnen helaas niet meer worden uitgedeeld op de trainingen, maar je kunt de inschrijflijst wel op de website in vullen! Helpen jullie Helios weer aan een mooie bijdrage voor de vereniging?

Een tip voor de leden:

Stuur de link met het inschrijfformulier door naar je ouders, opa en oma, ooms en tantes, buurvrouw of buurman. Probeer op alle mogelijke manieren er voor te zorgen dat zo veel mogelijk mensen de club helpen aan een mooie bijdrage voor de vereniging!

Maatregelen in verband met Corona:

Omdat wij nu helaas niet trainen en niet spelen, hebben wij onze actie moeten aanpassen. Wij gaan dit jaar werken met een online inschrijfformulier. Wij zullen jullie op de hoogte houden als er ontwikkelingen zijn, u zult hier over een e-mail krijgen als u al besteld heeft en er zal een bericht op de website komen.

Hoe werkt het?

  1. Op de website staat een link waar mensen bloembollen kunnen bestellen.
  2. Probeer het naar zo veel mogelijk mensen te sturen die ook bloembollen willen kopen!
  3. De organisatie zal de kopers een e-mail sturen met daarin een betaalverzoek.
Dinsdag 7 april 18:30 tot 20:15 – OPHALEN narcissen
Donderdag 9 april 18:30 tot 20:15 – OPHALEN narcissen
Zaterdag 11 april Eventuele extra verkoop als nog niet alle bollen verkocht zijn

Heb je vragen? Je kunt ons altijd aanspreken of een e-mail sturen naar nadine_oudejans@live.nl of s_stuifbergen@hotmail.com

Hier onder staat de online inschrijflijst, succes!

Suzanne en Nadine

Tête á Tête bloembollen actie!

Eerste KNKV magazine is verschenen!

De eerste editie van het KNKV Magazine (klik hier) is verschenen. Met dit digitale magazine informeert en inspireert het KNKV verenigingen, bestuurders, vrijwilligers, ouders en fans met mooie, relevante verhalen uit de praktijk.

Het KNKV Magazine sluit aan bij de ‘Vereniging Centraal’-gedachte van het KNKV en biedt op een aantrekkelijke wijze inzichten, die weer kunnen leiden tot nieuwe acties en ideeën. Het magazine verschijnt zes keer per jaar. “Ik ben erg blij met dit magazine, waarmee we velen hopen te inspireren en informeren over onze prachtige korfbalsport”, aldus Gert-Jan Kraaijeveld (Manager Korfbalparticipatie) in zijn voorwoord.

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Het bestuur heeft in haar vergadering jongstleden officieel besloten hierin de landelijke richtlijn te volgen. Wij vinden de veiligheid van onze leden namelijk erg belangrijk. Ook al biedt een VOG geen garanties, het vermindert wel de kans dat mensen die eerder in de fout zijn gegaan een functie binnen onze vereniging kunnen uitvoeren. Dit betekent in beginsel dat alle vrijwilligers binnen onze vereniging een VOG moeten kunnen overleggen.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een verklaring waaruit blijkt dat je gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een specifieke taak of functie binnen onze vereniging. Voor meer informatie zie https://www.justis.nl/producten/vog/waarvoor-heeft-u-een-vog-nodig/index.aspx

Het beleid rollen we gefaseerd uit … eerst alle bestuursleden, dan de trainers. In beginsel moeten alle vrijwilligers de verklaring kunnen overleggen.

De aanvraag procedure is simpel. Je hoeft je deur niet uit en het kost niks. Je ontvangt van het bestuur een emailbericht waarmee je de aanvraag kan doen. Het aanvragen duurt een paar minuten. De verklaring ontvang je na circa twee dagen per post.

De verklaring scan je in en mail je naar secretariaathelios@gmail.com.

De verklaringen worden geregistreerd en beheerd door het secretariaat.

Wil je meer weten vraag het gerust.

Paul Wendt

Secretaris Helios.

Nieuwe hoofdtrainer voor KV Helios

Als TC zijn we verheugd te kunnen vermelden dat we voor komend seizoen een nieuwe hoofdtrainer hebben aangesteld in de persoon van Ton van Duijn! We hebben een aantal gesprekken gevoerd en onder andere gesproken over de technische visie van de selectie en de club als geheel en hierin veel raakvlakken kunnen vinden. We kijken er naar uit om vanaf komend seizoen het avontuur met Ton aan te gaan en wensen hem alle succes bij het uitvoeren van zijn functie!

Zaalfinale 2020

Op zaterdag 4 april 2020 vindt de jaarlijkse zaalfinale van de Korfballeague finale plaats. De kaartverkoop is nog niet gestart en het is nog niet helemaal duidelijk wanneer die begint. Wel willen we graag vast een behoeftepeiling doen om meteen genoeg kaarten te kunnen bestellen zodra dat mogelijk is. De kosten zitten doorgaans tussen de €30-€40 per kaartje en de zaalfinale vindt dit jaar in Ahoy plaats. Laat met het formulier hieronder weten of je mee wilt gaan!


The Road to the Cup, Helios 3 – DKV Victoria 5

De kweekvijver onder onze senioren teams begint inmiddels op een kweekmeer te lijken. We hadden deze week een nieuw lid te verwelkomen in de oase der onbenulligheid. Niet geheel onbekend in de korfbalwereld van Kennermerland , Jonna ! Daarom had de technische staf van Helios 3 deze week een ruime selectie om uit te kiezen. Er zitten zelfs nog wat mensen in de ziekenboeg, die desondanks naar de Enterij waren afgereisd om de wedstrijd te zien.
Opstelling deze week :

Aanval: Yamani (c) , Michiel, Karen, Jet
Verdediging: Thijs, Edwin , Kyra, Jonna

Gouden wissels : Frank, Koen (b), Micha, Loes
Ziekenboeg: Natasja & Knud

Er werd nog in de team talk besproken niet de tegenstander te onderschatten , die onderaan staat met èèn gewonnen wedstrijd.
Dat bleek ook het geval te zijn. DKV begon sterk aan de wedstrijd en bleek in hun aanval effectief te zijn. Hun tempo lag hoog en ballen vielen er makkelijk in. Wij probeerde nog mee te gaan in hun tempo waardoor niet de juiste kansen werden benut. Ook had de arbitrage niet zelfde visie als menig korfballer in en buiten het veld. Een loepzuivere doelpunt werd niet gezien door de scheidsrechter.
Vlak voor de rust werd onze aanvoerder nog vervanger door de Belhamel himself, Koen.

Met de rust keken wij naar een achterstand van 4 – 8. Er werden nog wat tactische punten besproken en wissels doorgevoerd.

In de tweede helft begon Loes op de plaats van Karen en Frank&Micha vervingen Thijs&Edwin. Terwijl DKV nog met een gerust hart de pauze in ging kwamen ze later van een koude kermis thuis. In de tweede helft begon ook deze Helios stoomwals op gang. De ervaren spelers lieten hun meerwaarde maar weer eens zien en kwam de vertrouwen terug bij ons. Ondertussen zagen de gezichten van DKV Victoria er minder florissant uit. Van feestvarkens ging hun sfeer naar bittere gezichten . Inmiddels was hun effectiviteit ook teruggevallen naar een laag niveau. Helios ging wel door met scoren. Waar we bij KVA nog in de laatste minuut veel doelpunten weg gaven , hielden we deze keer meer de rust in het spel. Hierdoor trokken we de winst over de eindstreep. De broodnodige twee punten bleven in Limmen.

Het was nog even wachten op wat onze concurrent KVA deed, maar die verloren gelukkig. Door deze geweldige uitslagen staan wij inmiddels tweede in de poule met twee wedstrijden minder gespeeld dan de koploper TOP 10 – die 8 punten hebben uit 6 wedstrijden. Ongeslagen dit seizoen gaan wij verder en kijken wij naar de volgende tegenstander. Op ons menu staat de uitwedstrijd Apollo 3 – Helios 3 , die gespeeld zal worden op 25 januari.