De QR-code van KV Helios voor online verkoop

Zaterdag 23 september gaat de verkoop van loten voor de Grote Club Actie van start.

Inmiddels hebben alle jeugdleden hun persoonlijke verkoopboekje uitgedeeld gekregen of zij krijgen dat zeer binnenkort. Loten kunnen zo op de vertrouwde manier verkocht worden. Ook dit jaar kan er weer online verkocht worden. Daartoe hebben jeugdleden ook een persoonlijke QR-code op het verkoopboekje gekregen. Het is net wat leuker of handiger gevonden wordt.

Junioren en senioren krijgen geen verkoopboekje. Jullie kunnen loten verkopen met onderstaande algemene QR-code van de vereniging. Deze heb je altijd bij je! En familie, vrienden, en kennissen kun je ook deze link toesturen: https://clubactie.nl/lot/kv-helios/130441

De penningmeester heeft grote financiële offers moeten brengen in het kader van de verbouwing van de kantine. Het mooie resultaat ervaren we bijna iedere week! Om nog verdere kosten te kunnen compenseren zullen we ook dit jaar de opbrengst van de Grote Club Actie weer voor de nodige aanpassingen van de kantine aanwenden. Jouw inzet in deze is GOUD waard! Juist nu!

algemene QR-code van de vereniging

Bardienst 1e veldhelft

Het seizoen staat op het punt te beginnen. Dit betekent dat er bij de thuiswedstrijden weer kantinediensten gedraaid moeten worden. Net als afgelopen seizoen kunnen jullie jezelf inschrijven voor een kantinedienst. Dit kan via onderstaande link. Mochten niet alle plekken gevuld zijn voor zondag 3 september, dan zullen wij alsnog kantinediensten moeten indelen. Dit kan betekenen dat je wordt ingedeeld op een dag en/of tijdstip dat wellicht niet goed uitkomt. Als je bent ingedeeld op een dag of tijdstip die niet uit komt, dien je ZELF vervanging te regelen. 

Wil je wel een kantinedienst draaien, maar op een ander moment dan bijvoorbeeld het team van jouw kind, of eigen team is ingepland. Dat mag natuurlijk ook. Je kan jezelf op elke nodige kantinedienst inschrijven. Vind je het leuk om een kantinedienst te draaien en wil je meer dan 1x een dienst draaien, je mag je altijd voor meerdere diensten inschrijven! 

In de kantine boven de kassa hangen de instructies voor zowel het opstarten als afsluiten van de kantine. Als je de eerste bardienst van de dag hebt, kun je de sleutel in het sleutelkastje vinden. De code hiervan kun je bij Nicky of Mascha opvragen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Bardiensten najaar 2023 – Google Spreadsheets

De eerste reclameborden hangen

Het is vakantietijd, maar bij Helios gaan de werkzaamheden gewoon door.

De eerste twee van hopelijk vele reclameborden (Castricummer en Clubkledingwinkel.nl) zijn rond het veld gemonteerd. Hierbij is gebruikgemaakt van rvs bevestigingshaken welke in de vorm van sponsoring beschikbaar zijn gesteld door De Haas Hekwerk.

De sponsorcommissie streeft er naar om gedurende komend seizoen met 5 extra reclameborden uit te breiden. Heb je interesse, of weet je iemand met interesse, om op deze manier reclame te maken? Neem dan contact op met Johan Oudejans. Uiteraard zal hij graag de details van een mogelijke overeenkomst toelichten.

André Klaver – 06/08/2023

Gisteren bereikte ons het verdrietige nieuws dat voormalig Heliosser André Klaver eergisteren, op 6 augustus 2023, op veel te jonge leeftijd is overleden. André heeft vele jaren bij Helios gekorfbald. Het was een bijzondere jongen met een gouden hart. We wensen zijn familie heel veel steun en kracht toe.

André ligt in uitvaartcentrum Barbara, Niesvenstraat 12 in Uitgeest. Hier bent u woensdagavond 9 augustus welkom om afscheid te nemen van André en de familie te condoleren tussen 19.00 – 20.00.

Correspondentieadres: Frans Halslaan 48, 1921 EV Akersloot