ONDO Pinksteren 2020!

Het North Sea Tournament ook wel in de volksmond bekend als ONDO, word dit jaar georganiseerd van 29 mei tot en met 1 juni 2020.

Een kleine introductie voor de mensen die dit fenomeen nog niet kennen: Ondo is een legendarische 18 + korfbaltoernooi, dat traditiegetrouw met Pinksteren plaatsvindt in ‘s-Gravenzande.

Van vrijdag 29 mei tot en met maandag 1 juni komen er verschillende verenigingen uit Nederland om te korfballen en feesten.

Vrijdagmiddag gaan we met z’n alle die kant op. ’s Avonds wordt het NST 2020 knallend ingeluid met een openingsfeest in hun kantine.

Zaterdag en zondag worden de feesten in de bekende feesttent gehouden.

Op de zondag word er niet gekorfbald door ons maar, gaan de Nederlandse top hun beste kant laten zien op het NK 1 tegen 1.

De kosten van het toernooi zijn € 65,00. Hiervoor krijg je drie overnachtingen, een speel shirt, slaapplaats in de grote tent, tweemaal avondeten op zaterdag en zondag, toegang tot de drie geweldige feestavonden en wéér een weekend waar je mooie herinneren gaat creëren!

Opgeven voor dit geweldig evenement kan bij Edwin 0650478097.( de eerste aanmeldingen zijn al binnen) Opgeven kan tot 8 mei geef hierbij je T-shirt maat, naam voor op je rug en of je kan rijden door!