LET OP: 2 pasdagen nieuwe kledingleverancier met leuke acties!

Beste Heliossers,

Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen op de website en de socials gaan wij per 1 juli 2023 in zee met een nieuwe kledingleverancier: Clubkledingwinkel.nl uit Hoofddorp. 

Wij stappen als vereniging over op het nieuwe korfbalkledingmerk Erima. Dat betekent ook dat er een nieuwe kledinglijn in een geheel nieuwe webshop komt. Om de nieuwe kledinglijn te introduceren is er een pasdag ingepland met leuke acties voor de nieuwe kledinglijn. Zo krijg je meer dan €35 korting als je een trainingspak + inschietshirt aanschaft!

Let op, deze hoge kortingen zijn alleen geldig als je deze dag komt passen en kleding besteld! Daarna zal deze nieuwe kledinglijn met standaardkorting voor Helios in de geheel nieuwe webshop online komen.  

Wanneer?
De pasdagen zijn er voor alle leden op donderdag 11 mei van 18:30 – 20:00 uur en zaterdag 13 mei 2023 van 11:00 – 13:00 uur in de kantine van K.V. Helios. 

Op deze flyer kun je alvast de nieuwe kledinglijn zien met de bijbehorende actieprijzen. Kom jij ook nieuwe kleding scoren?  

Namens de kledingcommissie,
Nicky en Nadine