Positief spelersnieuws!

Afgelopen weekend hadden we als TC al positief trainersnieuws. We konden namelijk met veel blijdschap vermelden dat we Michael Fritzen nog een jaar langer aan ons hebben weten te binden! Vandaag hebben we nog meer heugelijk nieuws, of eigenlijk: twee heugelijke nieuwtjes: Niels Vermij en Suzanne Stuifbergen komen na deze zomervakantie weer in het geel-zwart spelen! Ze zijn een aantal jaren geleden naar het Haarlemse Rapid overgestapt om op een hoger niveau te kunnen spelen. Aan het eind van dit seizoen nemen ze daar echter afscheid om weer in Castricum te komen korfballen! Naast het feit dat het natuurlijk óntzettend fijn is om deze twee echte verenigingsmensen weer terug op ‘het oude nest’ te hebben, brengen ze ook binnen de lijnen véél ervaring met zich mee! Ben je benieuwd wat ze tijdens hun Haarlemse avontuur bij Rapid geleerd hebben? Kom dan volgend seizoen zeker naar de wedstrijden kijken!