Prijswinnaars Grote Club Actie 2018

Eerder hebben we via de website al bericht over de mooie opbrengst van deze actie voor KV Helios. Met deze opbrengst gaat het zeker lukken om het vooraf gestelde doel te realiseren: 2 nieuwe picknicktafels op het terras voor onze kantine!

Tevens hebben we enige weken geleden de trekkingsuitslag op onze website gepubliceerd. Voor diegenen die hun lot(en) nog niet hebben gecontroleerd hierbij nogmaals de link.

We weten niet of er een prijs is gevallen op een door KV Helios verkocht lot. Wat we wél weten is dat er 3 lotenverkopers in de prijzen zijn gevallen. Naast de uitkering van 0,40 cent per verkocht lot voor iedere lotenverkoper heeft nu ook de loting, onder aanwezigheid van meerdere ‘notarissen’, plaatsgevonden.

De volgende 3 prijzen zijn voor deze loting beschikbaar gesteld:
Restaurant ‘Thuis’ nodigt een winnaar uit voor een gratis hamburgermenu
Johanna’s Hof nodigt 2 winnaars uit voor een pannenkoek met consumptie voor ieder 4 personen

Het hamburgermenu bij Restaurant ‘Thuis’ is gewonnen door Jirre Inja De verwenbonnen van Johanna’s Hof zijn gewonnen door Olivier en Piet Bloothoofd

Uiteraard bedanken we Thuis en Johanna’s Hof nogmaals voor het beschikbaar stellen van de prijzen.
We zullen contact opnemen met Jirre, Olivier en Piet voor de overhandiging van de prijs.

Voor nu alvast: eet smakelijk!

Met sportieve groeten,
Karin, Nadine en Johan