Return of the Legends

Bij KV Helios proberen we elk jaar een Legends toernooi te organiseren. Heb je in het verleden wel eens bij Helios gekorfbald, maar ben je om wat voor reden dan ook gestopt? Denk je er over na om op een teamsport te gaan, maar weet je niet goed welke? Of ben je nog steeds lid van Helios en heb je gewoon zin in een dag vol gezelligheid? Hou deze website dan in de gaten voor meer informatie! Vaak organiseren we een groot toernooi in het voorjaar voor de zomervakantie. Het belooft namelijk altijd een gezellige en sportieve dag te worden!

De Legends staan centraal, mensen die ooit bij Helios gekorfbald hebben maar die de club nog wel een warm hart toedragen (en misschien ooit wel weer willen gaan korfballen!). Maar zie je het niet zitten om mee te doen met het toernooi zelf? Dan kun je uiteraard ook een potje Kubb spelen en voor de jongste onder ons zal er zelfs een kids-training zijn of kun je lekker springen op het springkussen. En anders kun je altijd nog aan de zijlijn bijkletsen met andere Legends!