Samenwerking met Intersport Veldhuis verlengd!

Al vele jaren is Intersport Veldhuis de vaste kledingleverancier van KV Helios. We zijn verheugd te kunnen melden dat onze samenwerking met ingang van 1 juli 2020 opnieuw met 3 jaar is verlengd.

Naast een jaarlijks vast bedrag dat KV Helios bij Intersport Veldhuis tegen winkelwaarde mag besteden krijgt KV Helios ook een percentage van alle bestellingen die door leden van KV Helios bij Intersport Veldhuis worden gedaan.

De gehele KV Helios-kledinglijn van Hummel, inclusief bedrukking met het KV Helios-logo, alsmede een ruime keuze in korfbalschoenen zijn te bestellen in de webshop van Intersport Veldhuis. De webshop is onveranderd eenvoudig benaderbaar via de button op de homepage van de website van KV Helios:

Intersport Veldhuis is dé sportwinkel in Beverwijk met een ruime keuze in sterke A-merken en exclusieve merken. Intersport Veldhuis is bij uitstek de specialist in o.a. voetbal, korfbal, hockey, fitness, tennis, running, wandelen, zwemmen en indoor.

Overtuig jezelf van de kwaliteit en ruime keuze bij Intersport Veldhuis aan de Breestraat 10-14 in Beverwijk. Heb je sportartikelen nodig? Denk dan eerst aan Intersport Veldhuis! Zo wordt de verlengde samenwerking een win-win voor beide partijen!