Schoolkorbaltoernooi 2024 (poule indeling en programma staan in het bericht!)

Beste leerkrachten/teambegeleiders/ouders, 

Bijgaand treffen jullie alle informatie aan over het schoolkorbaltoernooi 2024 voor de groepen 3 tot en met 8 op zondag 26 mei bij KV Helios (sportpark Noord-End, De Bloemen in Castricum).

We hebben ook dit jaar geen fysiek programmaboekje maar we maken weer gebruik van de app waarin alle informatie te vinden is voor de teambegeleiders; 

De app heet Tournify en is door alle teambegeleiders/ouders/leerkrachten gratis te downloaden in de Appstore/Playstore (zoeken schoolkorfbal Helios) of via onderstaande QR code te vinden. 

Afbeelding met patroon, steek, stof, zwart-wit

Automatisch gegenereerde beschrijving

Alle benodigde bovengenoemde informatie staat in de app. Spelregels staan op de startpagina van het toernooi in de App.

Voor de teambegeleiders is het belangrijk deze app te downloaden om op de hoogte te zijn van het wedstrijdschema. Dit schema is onder voorbehoud en kan nog tot op de laatste ochtend gewijzigd worden.

Belangrijke informatie graag goed doornemen door coaches en (ouders van) deelnemers:

Teambegeleiders graag vóór 10:45 uur aanmelden bij het wedstrijdtafel langs het veld. Hier krijgt elk team muntjes voor een portie poffertjes en een kop koffie of thee voor de coach.

Kinderen worden uiterlijk om 10:45 uur verwacht 

Start toernooi 11:00 uur 

Prijsuitreiking zal circa 15:00 uur plaatsvinden. 

Zorg dat de kinderen in de teams allemaal dezelfde shirtkleur dragen (schoolshirt). 

Geef uw kind graag extra water/iets te eten mee voor tussendoor, eventueel zonnebrand en extra petje bij mooi weer. In de kantine kan ook drinken/eten worden gekocht. Dit kan alleen met pin worden betaald.

Neem de spelregels van tevoren goed door, zodat iedereen op de hoogte is (zie startpagina Tournify).

De kinderen schudden elkaar de hand en geven een high five voor en na de wedstrijd. Hier wordt veel waarde aan gehecht. Het gaat tenslotte om het speelplezier! 

De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor vermissing van en schade aan eigendommen.

Het toernooi is georganiseerd door vrijwilligers en wij hebben de informatie in de app met zorg samengesteld. Mocht er toch iets niet juist zijn, laat het ons dan tijdig weten via  frank.brakenhoff@kvhelios.nl