Schoonmaakrooster eerste helft veld

We gaan bij Helios op een andere wijze schoonmaken dan gewend. In een aantal vragen geven we antwoord over de Waarom, Wie, Wanneer en Wat.

Waarom gaan we nu zelf schoonmaken?
Onze schoonmaakster is helaas gestopt en we hebben in de zoektocht naar een vervanger geen nieuwe schoonmaker kunnen vinden. De enige oplossing die er eigenlijk overblijft is de kantine zelf schoonmaken. Dat zal natuurlijk even wennen zijn, nadat we jarenlang de luxe hebben gehad van een schoonmaker. Toch geloven wij dat het kan. Met slechts 3x per jaar, per team is het schoonmaakrooster rond en misschien is schoonmaken niet je grootste hobby, maar als we het samen doen kan het best gezellig zijn!

Wie moeten er schoonmaken?
Alle teams vanaf de B-aspiranten. Wie er uiteindelijk schoonmaakt mag in het team zelf worden bepaald.  Ons advies is wel: vele handen maken licht werk.

Wanneer moeten we schoonmaken?
Graag doordeweeks in de week dat je team op de planning staat. Maar je kunt zelf kiezen of dit een vrije avond is, of voor of na een training.

Eerste helft veld
Speelweekend 16 sep – 12 sepWeek 36Helios 3
Speelweekend 213 sep – 19 sepWeek 37Helios 2
Speelweekend 320 sep – 26 sepWeek 38Helios 4
Speelweekend 427 sep – 3 oktWeek 39Helios 1
Speelweekend 54 okt – 10 oktWeek 40Helios A1
Speelweekend 611 okt – 17 oktWeek 41Helios B1
Speelweekend 718 okt – 24 oktWeek 42Helios 2
Speelweekend 825 okt – 31 oktWeek 43Helios 1
Inhaalweekend1 nov – 7 novWeek 44Helios 3


Wat moeten we schoonmaken?
De kantine, wc en de kleedkamers. Er ligt een schoonmaaklijst waarop de exacte taken staan (achter de bar, in één van de bakjes aan de wand met klok). Verdeel onderling de taken en vink een taak af wanneer het gedaan is. Is alles afgevinkt dan is als het goed is alles weer schoon! Maar zie je nog iets wat vies is, dan mag je dat natuurlijk ook altijd schoonmaken.

Hoe worden we beloond?
Uiteraard met een schone kantine 😉 Maar daarnaast mogen alle schoonmakers na het schoonmaken een drankje doen. Dit rondje mag je op een bon zetten genaamd “Schoonmaak”Proost!

Maar…. Ik heb nog vragen. Bij wie kan ik terecht voor vragen?
Bij Thijs. Via thijs.vanherpen@kvhelios.nl