Schoonmaakrooster tweede veldhelft

Het schoonmaken tijdens de eerste veld helft is goed opgepakt door alle teams. Om deze reden gaan we het tweede veld helft op dezelfde manier schoonmaken. Alle teams komen nog 1 keer aan de beurt.

Hieronder nog even een korte samenvatting over wie, wanneer en wat.

Wie moeten er schoonmaken?

Alle teams vanaf de B-aspiranten en kombifit. Wie er uiteindelijk schoonmaakt mag in het team zelf worden bepaald.  Ons advies is wel: vele handen maken licht werk.

Wanneer moeten we schoonmaken?

Graag doordeweeks in de week dat je team op de planning staat. Maar je kunt zelf kiezen of dit een vrije avond is, of voor of na een training.

In de week van… Welk team?
2 mei tm 8 meiA1
9 mei tm 15 mei1
16 mei tm 22 meiB1
23 mei tm 29 mei3
6 juni tm 12 juni2
13 juni tm 19 juniKombiFit
20 juni tm 26 juni4

Wat moeten we schoonmaken?

De kantine, wc en de kleedkamers. Er ligt een schoonmaaklijst waarop de exacte taken staan (achter de bar, in één van de bakjes aan de wand met klok). Verdeel onderling de taken en vink een taak af wanneer het gedaan is.

Is alles afgevinkt dan is als het goed is alles weer schoon! Maar zie je nog iets wat vies is, dan mag je dat natuurlijk ook altijd schoonmaken.

Hoe worden we beloond?

Uiteraard met een schone kantine 😉 Maar daarnaast mogen alle schoonmakers na het schoonmaken een drankje doen. Dit rondje mag je op een bon zetten genaamd “Schoonmaak”. Proost!