Schoonmaken kantine

Nog even en we gaan weer gezellig korfballen op het veld en volop gebruik maken van onze kantine. Voordat het zo ver is willen we nog even wat schoonmaakwerkzaamheden gedaan hebben. Hierbij hopen we weer op de medewerking van onze leden en ouders van jeugdleden om de diverse klussen te klaren. Op zaterdag 13 april zien wij graag een aantal mensen verschijnen om ons te helpen met onze schoonmaak.

We starten om 10 uur, uiteraard met koffie en of thee en stoppen om ongeveer 12 uur. Dan is er voldoende tijd om eventueel af te reizen naar de Ziggo Dome om de korfbalfinale bij te wonen. Zie je het niet zitten op die zaterdag, maar wil je wel een andere dag of avond je steentje bijdragen, dan kan dat natuurlijk ook.

Staat er een klusje in de lijst dat je wel zou willen doen, geef dit dan even door, plus de dag of avond dat je dit zou willen doen.

Schoonmaak
Onderdeel Frequentie Maand
Koelkast keuken 3 x per jaar april, juni, november
Koelkasten bar 3x per jaar april, juni, november
Vriezer Keuken 2x per jaar juni, november
Frituurpannen indien nodig
Gasstel na gebruik
Tosti ijzer na gebruik
Bakplaat na gebruik
Planken onder bar 3x per jaar april, juni, november
Glazen afwassen 3x per jaar
Koffiezetapparaat 4x per jaar april, juni, oktober, januari
Tap maandelijks
Ramen lappen binnen
Ramen lappen buiten
Kleedkamers

Wil je helpen, laat het even weten via een mail naar nelkoopman@ziggo.nl. Vertel er dan bij of je op zaterdag 13 april wilt komen of op een andere dag of avond.

Het is ook mogelijk om op dinsdagmiddag te komen helpen, de mannen van de klusclub zijn dan aanwezig vanaf half twee. Zij voeren allerlei onderhoudstaken uit en beginnen allereerst ook met koffie. Daarna gaan zij tot ongeveer vier uur aan de slag met het uitvoeren van schilderwerk, reparatiewerkzaamheden e.d.

Op die middag kan er ook eventueel schoongemaakt worden. Wil je je aansluiten bij de klusclub, dan ben je ook van harte welkom, laat dat dan even weten via een mail naar jwbrakenhoff51@hotmail.com

Namens de BC

Nel