Reza-Repair Schoolkorfbal

Over het toernooi zelf

Het Schoolkorfbaltoernooi begint zondag 7 oktober om 10:00 uur. Je moet om 9:30 uur aanwezig zijn op Sportpark Noord End. Hier volg je de borden naar Korfbalvereniging Helios. Daar aangekomen, zie je de aanmeldingstafels staan. Bij deze tafels hangen de namen van deelnemende scholen. Ieder team maakt hier ook kennis met een lid van Helios. Jullie krijgen ook een enveloppe mee met daarin het wedstrijd- programma en consumptiebonnen voor koffie/thee en limonade. Tijdens dit toernooi wordt korfbal in één vak gespeeld, 4 tegen 4. Drie basisregels zijn van groot belang, leer ze daarom alvast goed uit je hoofd:

Niet lopen met de bal

Je mag verdedigd schieten

(niet 2 keer achter elkaar hetzelfde kind)

Zo weinig mogelijk lichamelijk contact

Na een zinderende finale en de daarop volgende prijsuitreiking, zal het toernooi om ongeveer 14:30 uur afgelopen zijn.

Op zaterdag 6 oktober is er van 19.00 uur tot 20.30 uur een schoolkorfbaldisco als gezellige voorbereiding! Wij zien je graag op 7 oktober op het Heliosterrein! Mochten er nog vragen zijn, mail dan gerust even naar skt@kvhelios.nl.