Sponsoraanbod

SPONSORING: ONS AANBOD, UW KANSEN (KLIK HIER VOOR PDF)

Sinds 1962 timmert Korfbalvereniging Helios aan de weg. Onze activiteiten zijn erop gericht de leden te laten genieten van (sport)activiteiten. KV Helios heeft ruim 150 leden. Naast het spelen van competitiewedstrijden zijn er vaste extra activiteiten zoals bijvoorbeeld het jaarlijkse seizoensopenings-toernooi waarbij door veel verenigingen wordt gestreden om de Bert Koopman Cup, het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi voor lagere scholen uit Castricum, Limmen en Heiloo, het open prik-toernooi, diverse (jeugd)feestavonden en het jaarlijkse jeugdkamp.

KV Helios is zich bewust van haar sociale functie. Er heerst een open sfeer en de doelstelling is dan ook om iedereen zich thuis te laten voelen binnen onze vereniging. Heel veel vrijwilligers zetten zich hiervoor wekelijks met succes in.

De Castricummer middenstand wordt actief betrokken bij het reilen en zeilen van KV Helios. Gelukkig is KV Helios ook in financieel opzicht gezond. Dit neemt niet weg dat er jaarlijks niet meer kosten gemaakt kunnen worden dan dat er aan inkomsten wordt gegenereerd. Hiermee staat de organisatie van jaarlijks terugkerende extra activiteiten enigszins onder druk. Financiële ondersteuning door sponsors helpt daarbij uiteraard. Tevens helpt deze vorm van ondersteuning om blijvend ‘vriendelijke’ contributietarieven te kunnen hanteren en om onze leden netjes sportief te kleden tijdens de wedstrijden waarbij van een zekere uitstraling sprake is.

Waarom KV Helios?

Door onze positieve opstelling in de Castricummer gemeenschap en omstreken kunt u als ondernemer uw kans grijpen om ’mee te liften’ met onze vereniging. KV Helios is een bekende sportvereniging, niet alleen in Castricum maar ook ver daarbuiten. Het sponsoren van KV Helios zal een positieve invloed hebben op uw onderneming. In ruil voor uw sponsoring geeft KV Helios uw onderneming meer naamsbekendheid, de associatie met een gezellige, sportieve en sociaal ingestelde vereniging en een rechtstreeks contact met wellicht uw doelgroep.

KV Helios wil haar talrijke sponsors en adverteerders bedanken voor het vertrouwen dat zij, veelal al jarenlang, in KV Helios stellen. Maar als vereniging willen wij ook graag nieuwe sponsors en adverteerders verwelkomen.

Deze brochure bevat informatie over de mogelijkheden die KV Helios aan sponsors kan bieden. In geval van vragen kan contact worden opgenomen via het mailadres sponsoring@kvhelios.nl Sponsors kunnen ervan uitgaan dat KV Helios bij het aangaan en het uitvoeren van iedere sponsorovereenkomst de grootste zorgvuldigheid zal betrachten.

Ons aanbod

1. Shirtreclame

2. Adverteren op de website

3. Reclamebord langs het veld

4. Korfreclame

5. Vlagreclame

6. Reclame tijdens specifieke verenigingsactiviteiten

1. Shirtreclame

U kunt één van de senioren- of jeugdteams voorzien van shirtsponsoring. Het logo van uw bedrijf wordt op de shirts afgebeeld. De shirts worden alléén voor, tijdens en na de wedstrijden gedragen waardoor de levensduur normaliter past binnen de contractduur. Voor de bedrukking van de shirts kunt u een logo en eventuele tekst aanleveren waarna KV Helios de shirts besteld en laat bedrukken. De shirts worden eigendom van KV Helios. KV Helios heeft een Kledingcoördinator aangesteld die verantwoordelijk is voor het beheer van de kleding en het toezicht op het gebruik gedurende de contractperiode.

Uw bedrijfslogo wordt tevens gepresenteerd op de website van KV Helios (www.kvhelios.nl). Ook langs deze weg is uw bedrijf regelmatig ‘in beeld’. De website van KV Helios heeft tijdens de competitiemaanden ruim 3000 pageviews per maand door zo’n 400 unieke gebruikers.

Bij iedere aanroep van de website worden op zowel de homepage als ook op bijna alle sub-webpagina’s 8 bedrijfslogo’s random getoond in 2 groepen van 4: één groep van shirtsponsors en één groep van adverteerders. De gepresenteerde bedrijfslogo’s klikken vervolgens door naar de website van de betreffende sponsor. Tevens zijn alle logo’s van onze shirtsponsors aan de algemene sponsorpagina toegevoegd.

Circa 12 keer per jaar wordt het digitale clubblad De Helioscoop uitgebracht. Naast wedstrijdprogramma’s, uitslagen en standen en de activiteitenkalender worden alle leden en overige geïnteresseerden via De Helioscoop geïnformeerd over belangrijke ontwikkelingen binnen KV Helios. Uiteraard wordt uw bedrijfslogo ook opgenomen in iedere Helioscoop.

Aanvullend wordt u als kledingsponsor in de gelegenheid gesteld om maximaal 2x per seizoen een door u aangeleverde algemene tekst of een specifieke commerciële (kortings-)actie via de website of de facebookpagina van KV Helios onder de aandacht te brengen.

Deze vorm van sponsoring (contractduur 3 jaar) kunnen wij voor junioren- en seniorenteams aanbieden voor € 500 in het 1e contractjaar en jaarlijks € 100 in het 2e en 3e contractjaar. Voor overige teams bedragen de kosten in het 1e contractjaar €350 en jaarlijks € 100 in het 2e en 3e contractjaar. De kosten voor het 1e contractjaar zijn steeds inclusief aanschaf en enkelkleurige (zwarte) bedrukking van de shirts.

NB: Het is ook mogelijk om in overleg voor een team trainingspakken met opdruk te verzorgen.
NB: voor sponsoring van KV Helios 1 (senioren) gelden maatwerkafspraken.

2. Adverteren op de website

Uw bedrijfslogo wordt gepresenteerd op de website van KV Helios (www.kvhelios.nl). Een leuke manier om tegen een reële vergoeding regelmatig ‘in beeld te zijn’. De website van KV Helios heeft tijdens de competitiemaanden ruim 3000 pageviews per maand door zo’n 400 unieke gebruikers.

Bij iedere aanroep van de website worden op zowel de homepage als ook op bijna alle sub-webpagina’s 8 bedrijfslogo’s random getoond in 2 groepen van 4: één groep van shirtsponsors en één groep van adverteerders. De gepresenteerde bedrijfslogo’s klikken vervolgens door naar de website van de betreffende sponsor. Tevens zijn alle logo’s van onze adverteerders aan de algemene sponsorpagina toegevoegd.

Circa 12 keer per jaar wordt het digitale clubblad De Helioscoop uitgebracht. Naast wedstrijdprogramma’s, uitslagen en standen en de activiteitenkalender worden alle leden en overige geïnteresseerden via De Helioscoop geïnformeerd over belangrijke ontwikkelingen binnen KV Helios. Uiteraard wordt uw bedrijfslogo ook opgenomen in iedere Helioscoop.

Aanvullend wordt u als adverteerder in de gelegenheid gesteld om maximaal 2x per seizoen een door u aangeleverde algemene tekst of een specifieke commerciële (kortings-)actie via de website of de facebookpagina van KV Helios onder de aandacht te brengen.

Deze vorm van sponsoring (contractduur minimaal 1 jaar, jaarlijks stilzwijgend verlengd) kunnen wij aanbieden voor € 90 per jaar.

3. Reclamebord langs het veld

KV Helios beschikt over kunstgrasvelden met een vaste omheining. Bordreclame langs de speelvelden is een mooie manier om tijdens wedstrijden en overige activiteiten uw onderneming goed in beeld te brengen. Uw reclame-uiting is permanent en zeer opvallend aanwezig gedurende het gehele veldseizoen.


Deze vorm van permanente reclame (contractduur minimaal 3 jaar, daarna jaarlijks stilzwijgend verlengd) kunnen wij aanbieden voor € 200,- per jaar. Dit is exclusief de eenmalige kosten voor aanschaf van het bord welke tevens voor rekening komen van de sponsor. De afmeting van het reclamebord is 300 x 75 cm.

Uw bedrijfslogo wordt tevens op verschillende pagina’s op de website van KV Helios gepresenteerd (www.kvhelios.nl). Ook langs deze weg is uw bedrijf regelmatig ‘in beeld’. Uw bedrijfslogo klikt vervolgens door naar uw eigen website.

Uiteraard kunnen in overleg specifieke plaatsen op het sportcomplex benut worden om bordreclame te plaatsen. Hierover worden dan ‘maatwerkafspraken’ gemaakt.

4. Korfreclame

Op elke speelzaterdag van ‘s morgens vroeg tot laat in de middag worden de thuiswedstrijden van KV Helios gespeeld. Tijdens de wedstrijden is de aandacht van de toeschouwers continue gericht op de 2 korven. Ieder schot op een van beide korven levert aandacht voor de korf op. Dat kunnen ook úw korven zijn. Middels de afdruk van uw naam/logo op de korven kunt u uw naam nadrukkelijk promoten en duidelijk zichtbaar in beeld brengen met een zeer hoge attentiewaarde. Een opvallende wijze van reclame maken die kenmerkend is voor het korfbal. De korven zullen in gebruik zijn gedurende het veld- én het zaalseizoen.

Deze vorm van sponsoring (contractduur minimaal 3 jaar) kunnen wij voor alle thuiswedstrijden van KV Helios 1 aanbieden voor € 500 per jaar. Deze prijs is inclusief de eenmalige aanschaf en bedrukking van 2 korven bij aanvang van de contractperiode.

Over de prijs voor korfreclame tijdens alle overige jeugd- en seniorenthuiswedstrijden kan worden overlegd.

5. Vlagreclame

Bij de entree van het sportcomplex van KV Helios, naast het terras, staan twee vlaggenmasten. Aan één van die masten kan uw (banier)vlag hangen. Tijdens het veldseizoen (augustus-oktober en april-juni) hangt uw vlag de gehele periode buiten.

Deze vorm van sponsoring kent een contractduur van één jaar, dit is normaliter ook de levensduur van de vlag, voor een prijs van € 250,- per jaar. Dit is exclusief de eenmalige aanschafkosten van de vlag welke tevens voor rekening komen van de sponsor.

6. Reclame tijdens specifieke verenigingsactiviteiten

Elk seizoen organiseert KV Helios een variëteit aan activiteiten en toernooien. Het is mogelijk zo’n activiteit te ‘adopteren’, waarbij uw bedrijfsnaam actief aan de activiteit wordt verbonden. Activiteiten die voor deze vorm uitermate geschikt zijn:

  • Het seizoensopeningstoernooi om de Bert Koopman Cup
  • Het schoolkorfbaltoernooi
  • Het open priktoernooi

Gezamenlijk kunnen we met u de mogelijkheden en de vorm(en) waarin we uw bedrijfsnaam onder de aandacht brengen doorspreken. Uiteraard staat hier dan ook een te bespreken financiële vergoeding tegenover.

Ook is het mogelijk om ons sportcomplex beschikbaar te stellen voor uw eigen specifieke bedrijfs (personeels-)activiteit waarbij KV Helios ondersteund bij de organisatie.