The Return of the Legends – priktoernooi 2019

Heb je in het verleden wel eens bij Helios gekorfbald, maar ben je om wat voor reden dan ook gestopt? Denk je er over na om op een teamsport te gaan, maar weet je niet goed welke? Of ben je nog steeds lid van Helios en heb je gewoon zin in een dag vol gezelligheid? Kom dan op Hemelvaartsdag naar het The Return of the Legends priktoernooi! Het belooft weer een gezellige en sportieve dag te worden! De legends staan deze dag centraal, mensen die ooit bij Helios gekorfbald hebben maar die de club nog wel een warm hart toedragen (en misschien ooit wel weer willen gaan korfballen!). Het toernooi vindt plaats op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei. De aanvang is om 14:30 uur en de laatste potjes duren tot ongeveer 17:30 uur. We zullen rond 18.00-18.30 gaan eten. Het eten wordt verzorgd door ‘Il Gusto’ uit Limmen, zij verzorgen voor ons een Italiaans buffet. Dit Italiaanse buffet bestaat uit veel verschillende soorten pasta’s, inclusief vegetarische pasta’s. Dit buffet kost €8,00 per volwassene. Kinderen kunnen kiezen tussen het pasta buffet (€4,00) of patat met een snack (€3,00).

Zie je het niet zitten om mee te doen met het toernooitje? Dan kun je altijd nog aan de zijlijn bijkletsen met andere Legends!