Trainingen Helios veld 2020 v.a. 19 mei

Afgelopen week zijn de corona-maatregelen iets verder versoepeld. Het sporten van mensen boven de 18 jaar is weer toegestaan onder strikte voorwaarden. Inmiddels hebben we contact gehad met de gemeente en is er een plan opgesteld om op een verantwoorde manier weer voorzichtig aan de slag te kunnen voor leden boven de 18 jaar. Wel gelden er een aantal afspraken:

  • Trainen kan alléén als je op de intekenlijst staat ingeschreven. Elke week komt er een nieuwe inschrijflijst die via de WhatsApp groepen verspreid wordt. Schrijf je jezelf hierop in als je van plan bent om te komen en haal je naam er weer van af als je toch van gedachten bent veranderd.
  • Er wordt geen normale training gegeven, er is alleen mogelijkheid om tegen elkaar te tienen.
  • Verder gelden dezelfde regels als bij de jeugd: kom omgekleed naar de kantine en doe het liefst ook je korfbalschoenen thuis al aan. Neem je ID bewijs mee, was je handen voorafgaand aan de training thuis met zeep en na de training bij het terras nogmaals.
  • Ook blijft het KNKV Protocol leidend.
  • Trainen vindt plaats op een klein deel van het veld, namelijk een smalle strook aan de linkerkant van het veld. Reden hiervoor is dat het veld is ingezaaid en we in overleg met de gemeente alleen dit stuk kunnen gebruiken.