Vacature: schoonmaker/schoonmaakster kantine

Ben je betrouwbaar, gedisciplineerd, hou je van aanpakken en ben je op zoek naar wat bijverdiensten als schoonmaker/schoonmaakster? Dan zoeken we jou! Ook als je iemand kent die mogelijk geïnteresseerd is, dan horen we het graag.

Werkzaamheden

In een sportkantine gebeurt ontzettend veel. Na trainingen verwachten we van teams dat ze de kantine zelf geveegd achter laten en de laatste bardienst maakt de bar altijd netjes schoon, maar voor het reguliere grotere schoonmaakwerk zoeken we iemand die verspreid over het jaar gemiddeld één keer per week tegen een redelijke vergoeding een paar uur de kantine onder handen kan nemen.

Wat verwachten we van je

Het korfbalseizoen loopt van halverwege augustus tot halverwege juni en bestaat uit twee delen. Van november tot halverwege april wordt er in de zaal getraind en de maanden daarbuiten trainen we op ons eigen veld. Als er op het veld getraind wordt, wordt de kantine standaard drie keer per week gebruikt en verwachten we dat je de kantine één keer per week onder handen neemt, waarbij de werkzaamheden per keer kunnen verschillen. Belangrijk is dat je zelf een goed oog hebt voor de werkzaamheden die de hoogste prioriteit hebben, maar indien nodig kan je hierin (in het begin) ondersteund worden door de Beheerscommissie. In de zaal wordt de kantine niet gebruikt voor sportieve doeleinde, maar alleen voor bijvoorbeeld feesten en vergaderingen. Het schoonmaken is dan vooral na feesten en voor vergaderingen.

Onze vereniging

KV Helios is een vereniging die gezelligheid én sportiviteit hoog in het vaandel heeft. We bestaan al bijna 60 jaar en hebben ongeveer 150 leden. Ons veld is gelegen op sportpark Noord-End, op De Bloemen 71F.

Interesse?

Wat leuk! Neem dan graag contact op met de Beheerscommissie via het contactformulier op de website.