Vak H organiseert: Greppeltocht!

Zaterdag 2 juni organiseert Vak H een Greppeltocht voor jong en oud (13+)!

Voor de mensen die niet bekend zijn met deze activiteit, een introductie:

Om 21.00 uur verzamelen we bij de kantine. Je gaat dan in een groepje van 4 á 5 personen op pad. Elk groepje krijgt een kaart van Castricum met een x aantal ‘checkpoints’.

De bedoeling van het spel is om zo snel mogelijk met je groepje naar deze checkpoints te gaan en ongezien terug naar de kantine te gaan!

Wat bedoelen we met ongezien? Er zijn ‘hunters’ actief, deze hunters proberen de groepjes te spotten. Als je groepje gespot is krijg je een straftijd van 10 minuten! Zorg er dus voor ongezien van A naar B te gaan.

Hoe controleren wij of je groepje echt bij de checkpoints zijn geweest? Elk groepje heeft een teamcaptain. Deze persoon stuurt bij elke checkpoint via WhatsApp de livelocatie door van zijn of haar groepje en maakt een groepsfoto! Alleen de organisatie weet waar elk groepje zich bevindt, dit houdt het ook spannend voor de hunters.

Na afloop is de kantine uiteraard nog tot 02.00 uur open voor een kleine borrel!

In het kort nog even:

Waar: Helios kantine
Wanneer: zaterdag 2 juni, van 21.00 uur tot ongeveer 24.00 uur
Wie: 13+ als je jonger bent dan 16 heb je 1 begeleider nodig van 16+!
Wat heb je nodig: een groepje van 4 a 5 personen met minstens 1 mobiel met internet
Opgeven kan door dit online formulier in te vullen: https://goo.gl/forms/WFBppaKx1z256rwT2 Je kunt je als groepje opgeven, maar ook in je eentje. Dan plaatsen we je in een gezellig groepje!

Start a Conversation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *