Clubkleding

Vanaf nu kun je alle clubkleding zelf via de onderstaande banner bestellen. Je krijgt dan 10% korting op het aankoopbedrag én je helpt KV Helios er mee, omdat wij een kleine bonus van 6% krijgen per verkocht artikel. Bedrukking kost € 3,00 voor je initialen en € 7,50 voor je naam.

Heb je vragen over je bestelling?

Kom in contact met de kledingcoördinator.

Wedstrijdshirt

Helios stelt aan elk spelend lid een wedstrijdshirt beschikbaar. Wanneer jouw shirt binnen 3 jaar aan vervanging toe is, hetzij door vermissing, hetzij door schade of vervuiling, zal een bedrag van maximaal €25,- in rekening worden gebracht.

Levensduurheliosshirt2014

Om de levensduur te garanderen, is het belangrijk met zorg om te gaan met de shirts. Hieronder geven wij een aantal tips om te garanderen dat de shirts zo lang mogelijk meegaan.

• Was shirts niet te heet
  • Was shirts met gelijk gekleurde kleding
  • Doe shirts niet in de droger
  • Was shirts, dus niet de dag voor de volgende wedstrijd
  • Plak geen tape als aanvoerdersband op de mouw

Nummers

Alle shirts zijn voorzien van een intern nummer.
Dit nummer zorgt ervoor dat het Bestuur controle kan uitoefenen op de in bruikleen gegeven shirts.
Ook zal het helpen bij tracering van zoekgeraakte shirts. Zelf kun je hieraan je eigen shirt herkennen, zodat deze niet per ongeluk bij iemand anders in de tas belandt.