Zorg voor een recente pasfoto in de KNKV app!

LET OP: We krijgen af en toe van ouders te horen dat ze niet kunnen inloggen in de KNKV app óf hun kinderen niet zien onder instellingen > Mijn kinderen. In dat geval staat je e-mailadres niet (goed) ingesteld in Sportlink Club. Geef je e-mailadres even via de trainer van je kind door aan Jochem, dan wordt het goed gezet.

Vanaf 16 april tot aan 21 april kunnen (ouders van) leden hun pasfoto aanpassen in de KNKV app. Wij willen daarom alle leden (spelers, coaches, staf en scheidsrechters) en ouders van jeugdleden vragen om te controleren met wat voor foto je in de KNKV Wedstrijdzaken app staat.

Het is belangrijk dat het niet bijvoorbeeld een vakantie foto is, maar het liefst een pasfoto, bijv. een selfie van voren. De arbitrage controleert namelijk via de app of de spelers, coaches en staf die op het digitale wedstrijdformulier vermeld worden ook daadwerkelijk in het veld staan of bij de wedstrijd aanwezig zijn. Dit kan niet met een foto die al enkele jaren oud is, vooral niet bij de jeugdteams! Het maakt hierin niet uit of je profiel afgeschermd is in de app. De scheidsrechter kan de foto altijd controleren (vanaf vlak voor de wedstrijd tot vlak na de wedstrijd).

Je kunt de foto als volgt wijzigen in de KNKV app:

  • Ga naar het menu linksboven in de app en klik vervolgens onder het kopje ‘ALGEMEEN’ op ‘instellingen’;
  • Voor leden van 16 jaar en ouder: klik op ‘mijn persoonsgegevens’. Hier kun je je foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen.
  • Voor ouders van leden tot 16 jaar: klik op ‘mijn kinderen’. Hier worden de kinderen die lid zijn weergegeven. U kunt hier de foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen.

Voor leden tot 16 jaar kunnen alleen de ouders de foto wijzigen. Ouders kunnen zelf een account maken. Het is belangrijk dat hierbij het email-adres wordt gebruikt wat ook bij de ledenadministratie/KNKV bekend is. Mocht je niet meer weten welk adres je hebt laten registreren, vraag dit dan na bij de ledenadministratie via de vereniging.

Klik hier voor alle vragen over de KNKV wedstrijdzaken app.